Снимка: Нова тв

Един от най-противоречивите персонажи в Big Brother All Stars се сбогува с шоуто на метри от финала. Соня Колтуклиева ще се запомни с агресивното си поведение, докато беше имунизирана от изгонване и последвалото разкаяние, когато бе пратена на елиминации.

Участието й премина от закани до сълзи, а накрая напусна къщата с думите: "Простете ми за всичко, с което ви нараних".

Тя се похвали, че е била сред най-интересните играчи и заяви, че е преоткрила себе си чрез грешките си.

Иначе съквартирантите се изповядаха предколедно и споделиха своите мечти. Сълзи и рев съпътстваха техните мисли, преживявания и надежди. 

Ваня Червенкова призна, че се чувства самотна и си пожела споделена любов и мъж до себе си. Много емоционален бе и Ваня Джаферович, който разкри, че загубата на баща му се е отразила много тежко и големият му страх е да не загуби живота си и децата му да растат без родител. Той дори се замисли дали да не се допита до специалист заради черните мисли, които го терзаят непрекъснато.

В типичния си стил Евгени Минчев си пожела за Коледа титлата "Любимата звезда на България", като допълни, че би искал да се научи на търпение, такт и дипломация. Кали пък го покани за втора поредна година да бъде на празника неин гост. Минчев се трогна и обеща, че ще пристигне с мъжа, с когото е празнувал и миналата година. "Той е модел, имахме известни търкания", загатна лордът.

Деси Слава сподели, че най-щастливият момент от живота ѝ е раждането на сина ѝ, а като най-тежък – това, че не е била до него, когато е прохождал и други важни моменти от неговото порастване.

Тя иска от къщата да излезе приятел с бившето си гадже Зарко, а по-късно призна, че все още го обича. Но и той трябва да я приеме с всичките й качества и недостатъци. "Ако си дадем шанс, ще съм безкомпромисна", заяви фолкпевицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase